Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

28.06.2017

Προβολή της ταινίας «Logan» του James Mangold (2017) Παρασκευή 30/6/17 στις 20:15

 

Η Κινηματογραφική Ομάδα Φοιτητών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης ιδρύθηκε το 2016 από κινηματογραφόφιλους φοιτητές του Τμήματος, με σκοπό την προβολή μιας επιλεγμένης ελληνικής ή ξένης ταινίας την εβδομάδα και τη συζήτηση μετά το τέλος της. Σκοπό της έχει θέσει, μέσα από προβολές ταινιών σχετικές με τα γνωστικά αντικείμενα του Τμήματος, να ενισχύει την πολιτιστική δραστηριότητα των φοιτητών, αποτελώντας ταυτόχρονα χώρο επικοινωνίας και ανταλλαγής προβληματισμών. Οι προβολές είναι ελεύθερες και ο χαρακτήρας διδακτικός-ψυχαγωγικός. Οι προβολές γίνονται στο κτήριο που στεγάζεται η Βιβλιοθήκη της Σχολής, Αιόλου 42-44, στον 4ο όροφο, Αίθουσα 5, με ελεύθερη είσοδο.

Την Παρασκευή 30/6/2017 στις 20.15 προβάλεται η ταινία

"Logan"

Σκηνοθεσία: James Mangold - Σενάριο: Michael Green, Scott Frank

Ηθοποιοί: Hugh Jackman (as Logan / Wolverine) - Boyd Holbrook (as Donald Pierce) - Patrick Stewart (as Charles Xavier / Professor X) - Doris Morgado (as Maria) - Dafne Keen (as Laura Kinney / X-23)

Υπόθεση

2024. Δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του ταξιδιού στον χρόνο, ο Λόγκαν έχει υποσχεθεί να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να θεραπεύεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, έχουν ατονήσει. Αυτό θα αλλάξει όταν μία σατανική οργάνωση, υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Έσεξ, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους στον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε όπλα. Ο Λόγκαν θα χρειαστεί να απελευθερώσει τον Γουλβερίν για να αποτρέψει τα σχέδιά τους, με τη βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού που είναι κλώνος του.

Μετά το τέλος της ταινίας ακολουθεί συζήτηση!